follower

Monday, November 22, 2010

countdownnnnnnnnnnnn...


hemmmm....kali ni nk tuka cite la plak..asyik nota je kan..so,kali ni nk cite lak ttg prasaan aku time2 ni...28.11.2010...ni la tarikh aku akan bertunang dgn bakal suamiku..hihi....nk tau cam na kami knal?...senanye agak unik gak la cara kami knl..sbb aku rasa xdak lg kot owg len blh bertunang dgn owg y dkenalinya mcm ni... aku start knl dgn pakwe aku ni ms mmber aku ms skolah menengah dulu call pak saudara dia kat public fon..ms 2 lak, aku nk cal mak aku, olh krn mmber aku ni bergayut terlampau la lama dgn pak sdara dia ni mengalahkan gayut dgn pakwe, aku pon ape lg..tanye la lmbt agi ke kan...die pon tanye aku, nk tak ckp dgn pak sdra die?..aku pon dgn slambenya jwb blh gak..haha.almaklum la ms 2 dlm umo 17 gtuh..tgh gedik2 lg...owg kate ms 2 hormon remja ni tgh x mnentu..so xslah la kalau ms 2 gatai2 sket..haha..xde pe pon y kami b ualkan..just ckp biase2 je.jap je pom..lpas dr ari 2 la sumenye bemule...2 3 ari dr tu, mmbr aku td kate la pak sdara dia mtk no, aku pom gatai p bg..ala,,bukn pe myb dar c2 Allah nk tnjuk 2 jodoh la kot..hihi..start dr 2 la aku pom mula rapat dgn pakwe aku skrg ni n bakl tunang aku ni..hihi..
hemmm...saat2 ni korang pom mesti tau kan.. keneversan mule melanda diriku...hihi...6 ari agih aku akn melangsungkan pertunangan....lau korg, nerves x?gila xnerves..huhu..da xsmpai smgu je lg...ape buat sume xkena..da le hntarn sume xciap agih..agak sush ler lau sume wat sdiri..almaklumla aku ni adk bradik xramai...ade pon abg je sorg...mane la tau mende ape pon..y dia tau ngarah je..aku jugak penat...dulu ms abg dia xtunang..trus kawin, so my mum xbrape tau sgt psl nk wat mjlis tunang ni..makin la penim sy dbuatnye..hihi..
kowg nk tau ari ni pg ni br aku kelam kabut tmph plamin,.,...huhu..nsib ada..tak tau la cam ne ni...mjlis ni wat kt umah abg kt klang, so my mum lak lom smapai2 lg dr kg..hadoi..1 hal lg ni...makin nerves la aku..padahal ada mmbr kate ala rileks suda,,tunang je pon sari pom sempt wat sume..hihi..tp da aku y nk tunang, mmg sesuai la kalau aku y nerves kann..hihi..papepon ni aku tnjuk kn sket pic pelamin y bakal aku gunakan nnt yek..hihi...arap2 majlis tunang semua preparation akn bjln lncr..amin....

2 comments:

  1. tahniah! semoha bebahgia insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. thanks ye cik mat pinti..sm2 doakan kebahagian sy ye..hihi

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...