follower

Thursday, April 7, 2011

scandal mati berpelokkan!!!

as salam...
enjoy cite tika k...........♥


mau tak enjoy tengok tajuk entry ni..
kahkahkah..
dok terngiang-ngiang lagi ayat incik jan kat lam DDKA tadi...
ada ka dia leh wat statement cam ni..
terbaik tol cik jan ni..

alkisahnye cik jan ni nak ceritakan pasal owang lemas..
die nak cite la cam ne step-step kite nak wat lau tengok owang lemas kan..
oleh sebab beliau memang suke bercerita,,
jadi kuar la plak cite bes ari ni mase lam dewan...

die kate,
kalau geperen atau boyperen kite lemas,,,
jangan kite teruihhh p terjun nak selamatkan..
?????
bia betoi cik jan ni..
terkezut den haaaa..
huhu..
rupenye ade sebab nape cik jan cakap gitu..

cik jan kate,
owang yang lemas ni tenaga diorang akan automatik jadi 2 kali ganda hebat
dari owang normal..
maksudnye owng yang lemas ni boleh mengganas la lam air tu..
ye la,
da nak mati kot,,
apa-apa yang ada dekat kita pon kita akan capai kan.

cik jan cite lagi,,
contohnya,
mase g camping BIG or PL kan,,
kate la ade students yang dok dekat ngan cik jan lemas,
kompem-kompem nye die akan tarik n pelok cik jan 'kemaih-kemaih'..
kannn..
da kene pelok kua-kuat cam ne nak tolong.
ngan cik jan cik jan skali mati la kan..
tu yang dia kata,,
tetibe,
tengok-tengok sari dari kejadian tu,
kompem-kompem kua paper,
tajuk utamanye,
scandal mati berpelokkan,
pensyarah IPG dengan guru pelatih..
haha...

pandai lak die olah crite..
papepon,,
cik jan memang panadai bercerita,,
ok jugak kan..
ada jugak la hiburan lam kelas petang-petang ni.
walaupun pegi kelas ganti dengan terpakse tapi stil hepi..
hepi kewwwww???
agagagaa...

hem ni ada satu pesanan dari cik jan,
untuk korang yang mungkin akan berada lam situasi ini.
lau tengok ada owang lemas tu,
jangan terus terjun,,
tarik nafas tiga kali dulu..
bila da agak-agak cukup nafas,
baru terjun..
tapi,
tak ke mati kelemasan dulu owang yang lemas tu cik jan????
hohoho..
fikir-fikirkan la ea..

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...