follower

Sunday, August 12, 2012

DIY wedding banner n bunting

as salam and welcome..♥

pade mulanya,
semua ni tika serah bulat-bulat pada kak linda.
tapi,
bila tegok hasilnya,
kurang berminat.
tika xkata tak cantik.
cantik ja,
tapi kurang kene dengan citarasa tika,
so tika ambil inisiatif minta kawan buatkan.
mula tu nak buat sendiri.
tapi xde sofware adobt photoshop.
y ade photoscape je.
xbes la kan.
jom tengok dulu sebelum kata ape.
huhu
yang ni banner yang kak linda design, cantikkkk..tapi tika nak style lain..

yang ni lak bunting yang kak linda design.. lebih kurang sama kan, kene dengan tema koboi tu, tapi sory kak, tak kene dengan taste saya,,,
 oleh sebab dua-dua tak kene dengan taste,
tika pon minta tolong clasmate,
faris aka abang katang hahaahaha,
tolong design kan.
tika gitau apa yang tika nak.
sebenarnya,
tika xnak full pic,
dah kene amrah pasal kad kawen dengan mak.
hihi
seksi sikit katenye.
maklumla.
kenduri dibuat di kelantan,
femeli ok.
tapi takut ape kate orang sana.
lau buat kat kampung di kedah maybe ok ja.
so,
terpaksa la tuka design macam di bawah ni.
ni cubaan pertama.
cubaan ke berapa tah. dan yang ni yang tika pilih untuk banner,
ni lak bunting. yang ni akan diletak di rumah sebelah lelaki.
memandangkan nanti masa majlis bertandang,
ada dua pengantin.
din dan abangnya.
so tak bes kalau satu je bunting ada.
lagipun,
kene jaga jugak hati abang die kan.
tika lupa nak mintak faris design kan,
sebab faris dah busy dengan praktikum,
tika terpaksa amik inisiatif buat sendiri.
tika bukan la pandai pon.
nak tak nak tepaksa la,
sebab takut jadi macam kad kawen.
tika pakai photoscape ja,
xde sofware adobt photoshop.
so ni la hasilnya.

maaf la untuk tuan bunting ni.
tika main buat ja,
satu da la pakai photoscape je,
xleh nak crop cantik2 pic tu,
pastu bukannya pandai pon.
main buat je.
dan pic tu je yang ada.
so sory sangat.
 tapi bai ada la dari xdak langsung kan.
so tak sabar nak tengok banner tu,
din baru g amik sekarang ni.
rabu jugak boleh tika tengok.
daaannnnn xpasti lagi banner tika ni mendapat kelulusan keluarga untuk digantung.
hihi.
tak pe la.
lau xdiluluskan,
tika guna je untuk kenangan.
hihi

 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...