follower

Friday, August 17, 2012

kampung oh kampung

as salam and welcome..♥

seriusly,
sangat tak sabar nak bertolak pulang ke kampung.
tapi bukan untuk raya.
hihi.
sila faham!
tettttttttttt..
hihi.
bukan pe,
tika ni anak perempuan tunggal.
hihi
tunggal perempuan ja,
abang yang tak hensem ada la sorang.
haha.
ampun abangku ampun..
nanti raya leh mintak maaf kan,
so nak buat angah marah puas-puas dulu boleh?
hihi.
berbalik pada tak sabar pulang kampung tadi.
tika nak kene settlekan banyak bende lagi sebenarnya.
hantaran nak kene gubah.
ari tu memang dah buat,
tapi belom letak barang hantaran lagi.
nak kene settel doorgift,
packing-packing sume.
1000 bukan sikit kalau buat soran-sorang tau..
then.
kalau jadi,
teringin nak buat photo booth corner / guestbook corner.
yang ni las planning la.
lau sempat buat,
buat la.
lau tak,
redha ja.
hemm..
cepat wahai encik tunang.
tika da macam cacing kepanasan ni.
.............


 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...