follower

Saturday, October 13, 2012

ponim den.

as salam and welcome..♥

hari ni hari terbuka asrama,
walopon weekend,
terpaksa berada di hostel lagi.
tiga minggu berturut-turut tak balik jumpa hubby,
mesti dia rindu gila dekat tika.
hihi.
walopon sebenarnya perkara yang sama berlaku kat tika.
hikhik..
ok bukan nak melalot sal balik tak balik.
pagi-pagi lagi da bangun,
tu pun sebab dikejutkan oleh siren ketua blok.
suruh bangun awal2 sebab nanti akan ada pensyarah datang melawat blok.
then,
male students pon mesti la 
tergedik-gedik dok mai tengok bilik dak pompuan.
hihi.
sama la kita dulu-dulu.
cakap orang kan.
haha.
tapi tahun ni tak sama .
mula mula bangun pagi memang excited gila nak pegi 
kat karnival jualan dan lawat blok dak lain.
sekali lepas breakfast,
beli kat karnival jualan,
rasa nak termunt...
ye muntah.
ohhh..
baru makan 3 mulut.
apakah semua ini..
hohoiiiii.
jangan laaa..
makin risau den dibuatnyo..
lepas tu,
terus masuk bilik,
letak minyak kat kepala,
then baring.
memandangkan dak laki akan masuk blok,
so tika kunci pintu bilik ketat-ketat.
haha.
dok 5 minit,
terdengar la suare si S.... datang dan baca nama kad depan bilik tu.
"eh ni bilik tika bilik tika'
dia n de geng ketuk-ketuk pintu.
try buka,
n tak boleh.
haha.
sory la  geng.
tahun ni xmacam biasa la.
xleh nak bagi korang tengok bilik ku yang serba pink ni,
sory lo.
siries pening kepala tahap 45.
huhu.
then,
tah bile tika tertido.
walopon tertido,
masih dengar ade budak yang dok ketuk-ketuk pintu,
n try buka tombol pintu.
sedar je,
da kol 3,
nak bangun solat zohor,
berat sangat rasa kepala.
tapi kurang dari pagi tadi.
dan sekarang,
semasa sedang menaip ni pon,
rasa sangat sakit.
nak balikkkk..
dah tak sabar da nak g check,
huh,
xtau nak rasa macam mana ni.
takut yang teramat.
kalau betul la,
ohhh,, sayang sayang sayang..
ape tindakan aku?
nak buat macam mana.
huhhh,
seteqes jugak ni.
 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...