follower

Friday, December 10, 2010

♥♥♥28.11.2010♥♥♥

salam kalian.....hemmmm agak lama tgu ari ni..tika nak cita pasal ari tunang tika ari 2...ingat nak trus upload pic2 lam tika nye blog ni ptg 28 2, but xleh coz tenet sesangat la slow...ari ni kebetulan tenet da laju sket ni nampaknye,,,so kita enjoy..huhu..eh2..silap2 terikut2 dengan drama puteri 2 plak..almaklumla..sekarang ni tika tengah cuti,,so ari2 layan tv je kijenye..huhu...
alamakkkkkkkkkk..da lari tajuk la plak...ok berbalik pada ari tika tunang kan,,,alhamdulillah berjalan lancar..agak2 tika nerves x ari 2??????mesti lah nerveskan...
jum tika cite perjalanan ari 2...
...lebih kurang 7.30 cam 2 tika baru bgn,,,hihi..lmbt sikit..nak wat cam ne..mlm 2 tika tunggu bakal tunang tika ni anta baju y akan tika pakai masa ari tunang....dia janji kul 8mlm..las2, kul 12 br sampai....
....lebih kurang kul 9 cam 2 la tika kemas2 kat dlm umah sket...mak, abang, kakak ipa, mak sdara n jiran2 semua y datang kat lua..diorang ngah masak2..siapkan makanan untuk tetamu...
...10-11 cam 2 la, tika siapkan hantaran..ada akak sblah umah tolong buatkan..tika nyibuk2 je..hihi..
.....pas siap 2 je, tika g mandi..haha..nak tunang pun stil mand lambat kan..haha..bukan pe, lau mandi awal2 nant berploh plak kan...so kan dfa jd kije nk kene mand lg..da la owg ramai nk guna toilet ke ape ke..nnt sush kan...hihi(alasan senanye...huhu)
....siap je mandi, tiba2 mak tika gtau mak andam da smpai..so kene la siap2 nk di "make over" kan..hahaha..first time ni.nerves pon ada..tp wat2 rilek jela...bes gak owg make up ni..kite goyang kaki je..huhu..
....lam kul 2 gitu...kat 2 jam kot mak andam ni make up muke tika..agaknye bnyk nk kene d touch up..haha..nak wat gane muke xsiap..haha..slesai pakai bju sume, ape lg sementara tgu pihak lelaki dtg, tika ber'posing'2 la dulu kan...abis semua nk bergambar..hem da rase cam artis plak..haha..
.....4.30 gitu la, pihak laki datng...apsal lambat???????ha mai nak cite...ni la janji melayu..kami janji 2.30..tp kat 2 jam gak terlewat...tunang tika kate diorang sesat..mcm2 la mslhnya..tp xpe la.lepas sume 2 tika da jd tunang owang...
tika arap ikatan ni akan kekal hingga ke jinjang pelamin..amin....

2 comments:

  1. ko mmg..alasan je memanjang...
    bile nk kawin..??huhuu
    nywy....hepy engagement..(bi apa la ak nie??):)

    ReplyDelete
  2. woit..alasan mendenye..da tol la aku ckp tuh..haha..wei hdup kene ada alasan la..nnt wat rugi je hdup..haha..kawen?nnt aku suoh ko y design kad kawen aku noh..haha

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...