follower

Thursday, January 20, 2011

sEnyuM seINdaH suRiA..

assalamualaikum....
slamaaaaaaaaaatttttttt
pagi semuaaaa....pagi kahhhhhhh????pagi lagi kot..br 1.20pm..huhu..biasela kan bile cuti2 ni...peluang yang amat baik untuk tika tido sepuas-puasnye..hahahaha..ni kalau kat umah ni pagi-pagi lagi da dapat service cuci muke free-free...lalalalalalala..(nyanyi sambil geleng kepala yeeeee...kuikuikui..)mak tika mesti datang dan renjis kan air kat muke..hahahaha..nanti kuar la dialog-dialog ni..

mak: teruk tol la..anak saaaaaapaaaaaaaaaa nih..

tika: anak mak la..hihihi..(skali lagi kene renjis ngan air..kali ni air soflan lak..nasib bukan air clorox..lau x xpasai-pasai bertambah putih n berseri-seri lagi..hahaha.)


eh ape aku ngarut nih???demmmmm!!kuikuikui..apepun ni jum kite senyum untuk hari yang indah ni semua... ni senyuman tika untuk kalian..kalian pun jangan lupe senyum untuk tika tau.....

haaaaa nape tu muncung-muncung kan bibir tu?????ha ni nak marah ni..bek senyum skrg... ikotkan teori saya sapa yang suka muncung-muncungkan mulut hari khamis ni nanti akan kene selsema...tipuuu????mana da..betoi..lau nak tau tika tipu ke tak try la muncungkan mulut anda semua sejam..kompom-kompom lepas sejam tuh selsema..tak caya buat tau...huhuhu... hem kenape ye agaknye tika dok senyum dan minta kalian semua senyum saNgat ari ne ye????kowang tau x ari ni ari senyum 1 dunia?tau x?? betollll..betol la saya tipu..kuikuiukui..tapi ade ke hari senyum sedunbia ye?rasenye patot buat kot ari tu..pastu lancarkan cuti untuk hari tuh..pehh..bes tu..dapat lagi sari cuti..hihi..ape da..tau nak cuti je kan tika ni..hihi...

ape pon jom kita mulekan ari kita dengan senyuman....

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya

Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian

Dalam kehidupan

Kau tersenyum ku tersenyum Kemesraan menguntum
Senyum...
kepada semua

Senyumanmu amatlah berharga

Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah

Ikatan...

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...