follower

Thursday, February 24, 2011

am I a "jIwAnG's GirL"?

as salam...

dua tiga ari ni agak rileks untuk tika...~pic from incik google~
bes woo kalau dpt relex cam ni tiap-tiap ari..

xde la busy macam 22/02/2011 ari tuh..
tapi,
rilek2 pon xberkesempatan pon nak meng'update' pwincessdinika.blogspot ni pon..
xberkesempatan kah????
hihi..
sebenarnye kemalasan ye..
huhu...

so ari ni,
sblum memulakan kije2 penambahbaikan tugasan-tugasan dan juga memulakan ISL-ISL yang da tergendala tuh,
rase macam nak singgah menyapu kat blog ni jap....
ai,,,
rase plik plak menggunakan istilah menyapu blog nih..
kat bilik xde la plak rajin-rajin nak menyapu,,,
nak sapu blog plakk....
huhu..
oh sblum tuh,,
u all tau ke ISL tu minatang ape ek???
ISL tu short form untu IKUT SUKA LU...
wakakkaa..
senanye tak lah..
hihi..
ISL tu senanye INDEPENDEN SELF LEARNING..
tugasan-tugasan yang lecturer bagi kene wat sdiri la maksudnye..
mcm homework la gak..
cume nak up kan sikit, gune la short form ISL..
hihi

mase dok sapu-sapu sampah,
sapu sawang,
lap habuk-habuk yang ade di sekitar blog ni tadi,
tetibe tengok la kat post list kat pwincessdinika.blogspot ni.
tika tengok de 1st post tika,,
wah jun 2009..
da lame jugak rupenye tika wat blog ni..
tapi nape 1 je tika mase tahun 2009??
haha..
ape boleh buat,,
baru nak start blaja-blaja wat blog..

pastu tika cube la bace ape yang tika post mase tuh,,
buka-bukakkkk...
MySpace
tu dia tu dia tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
1st sentence yang terkeluar dari mult tika...
"mak ai,, jiwang gak aku dulu-dulu upenye"
dalam hati ada taman..
hadddoii...
baru ku tahu aku jiwang jugak dulu-dulu rupanye..
haha..
papepon..
ni la bes nye ade blog,,
macam diari digital la jugak kan..
boleh tengok bende-bende yang lepas-lepas.
pastu boleh gelak sorang-sorang..
nak bes lagi,
buka dan bace ramai-ramai depan kengkawan..
kompem lagi bes..
haha
tengok sket muke budak dalam ati ade taman ni..
hihi.
ni pic tika mase 2009..
pic raye puase tahun tuh...
nampak macam ade taman ke muke sesuci lebaran ni??
hahaa

ok lah dulu..
daaaaaadiiiiiiiiduuuuuuuuuuuuu..


No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...