follower

Friday, July 8, 2011

first come back...agaga

as salam...
enjoy cite tika k...........♥

pehhhhhh...da berkurun da x update blog ni...
windu gilakkk sama kamu,,
ape pon,
selepas frust 'menungging'
(korang tau ape itu menungging?? haaa lau xtau cepat-cepat search google translate..)
";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>:131:
hihi..
hem..
bebalik pade frust tadi..
da kat 3 bulan kot tak menghapdate ini belog..
";})();ButtonMouseDown(this);'>
";})();ButtonMouseDown(this);'>sadis tol ";})();ButtonMouseDown(this);'>:face22:";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>sebab sebelum ni blog tika berterabur..
tapi sekarang da xlagi..
setel kije..
tuka je template..
xkisah la kate nak copy pon copy je la...
habis da xkan nak bia je blog ni bersawang kan..
ok tu je untuk first post ni...
ape pon..hepi sangat2 sekarang..
blog ku pink kembali...
";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>";})();ButtonMouseDown(this);'>:w:
luve pink luve pink luve pinkkkkkkkk..


hahaaa...
no motif at all...
agagagaggaga...
";})();ButtonMouseDown(this);'>thumbsdown
";})();ButtonMouseDown(this);'>
";})();ButtonMouseDown(this);'>






:face15::face15::face15:razzrazz:131::10::face47::face41::face21::face22:razz:w:thumbsdown

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...