follower

Friday, February 3, 2012

intai:prewedding

as salam... 
enjoy cite tika k...........♥

nape ni intai prewedding bagai??
teringin lah kan...
da.
cakap banyak tak gune.
jom usha dulu pic yang tika jumpe dari Incik GOOGLe..
sume tema untuk prewedding ni..


 yang ni cam ganas je kan..
sesuai la kot ngan my DIN..
tapi tika???
hemmm..
 so sweet...
ni pon swit sgt an...
 idea yang bes gak ni..
tapi ane nak cari beskal tu.?
 belon-belon bagai..
cumil-cumil..
 ni nampak cam matang sket..
hihi..

 like like.

 cantik sangat..
klasik + moden.
 marvelesssss!!!
lau la dapat cam ni an...
ok jugak ni pon.
tapi kurang minat loh..
 simple but nice.!
 fuuiiyyoooo..
suke-suke.
 romantik..!




 wow wow woooowwwwww..
semuanya cantik.
santekkkkk sangat-sangat..
makin penim la kepala eden n my DIN kali ni..
tapi stakat ni,
ideanye nak pakai kete my DIN yang di modified 2..
ape gune die modified mahal-mahal kan..
tengok la nanti cam ne kan..


MOTIF ENTRY:
excited pas tengok pic prewedding orang,
sbenarnye smalam lagi,
tapi smalam xde mud nak naip.
ari ni xde mud gak sebab sedey draf task kene tolak tadi,
tapi takut lupe lak nanti..hihi..
perlu ke gitau sume nih kat sini?
ahhh..suke tika la an blog tika..haha..
pape da cek mek nih! =))

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...