follower

Tuesday, February 7, 2012

M.I.S.I bukan NURSE..

as salam...
enjoy cite tika k...........♥

M.I.S.I bukan NURSE..
haha.
tah pape tajuk entry..
asalnye nak story mory pasal misi baru
untuk wedding nanti.
da terOVER plak di situ.
tettt..
haha.
abaikan tajuk entry.
semalam dok semeja ngan my DIN..
kononnye berbincang perihal perkahwinankami
secara serius..
(nampak sangat selama ni tak pernah serius..)
huhu..sekali lagi abaikan,,
wahhhhh..setelah berdiskusi panjang,
maka termatri tercipta terlaksana terada tersenarai 
(cikgu bm ke nak pilih  1 perkataan sesuai pon susah ngat nih??aishh..) satu senarai pendek
(pendek ke dua page) keperluan-keperluan untuk wedding kami,,
tapi bukan untuk dua-dua pihak la.
untuk belah tika je.
almaklum la,
sebelah die sumenye banyak yang diSPONSER..
ok capital later untuk word itu!
besh la tuh.
aishh..
besh la owang dik bradik ramai ni,,
kite gak an..
takpe, 
nak tawen ngan kite sangat kan,
tulum-tulum la SPONSERkan eakk.
haha..
da meraban jauh da ni..
sal M.I.S.I tadi.
stelah behari-hari blogwalking,
tika dapat la idea-idea yang bernas untuk
cut de bajet..
ok faham..
jelas di sini bajet sebelum ni sangat banyak.
memang pon..
bayangkan..
setelah tolak untuk makan2, deposit2 yang da bayar,
still 10k lagi nak kene hada hoiiii...
tudia aihhhh..
mana chek mau caru hoiiii..
kalau da kija xpa la kan.
sapa suoh gatai nak blaki awai kan..
kakakaka..
tak awai da kot..
puii..
haha..
nanti la tika masukkan bajet kami tu ea.
da siap wat comel2, 
siap ngan border2 lagi.
aissshh..
smangat aisssshh..
macam over sangat ja nak pos awai2 ni.

MOTIF ENTRY:
xyah la motif kali ni,,xtau motif hapa..haha
puii..
p/s: jangan meludah di tempat awam...=)


,

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...