follower

Sunday, May 20, 2012

kad kawen

as salam... 
enjoy cite tika k...........♥

yes ini adalah entry lapok.
al maklumla saya bukan yang jenis rajin meng'update' blog.
alang-alang tengah xde mood stduy ni,
naip la kejap.
ok,
tika nak cite sal kad kawen,
da 3 minggu da tika g discuss pasal kad kawen ni,
yes, tika da book,
tapi de la mslh skit,
xde la besar pon mslhnya,
cuma,
tika ngan my DIN,
kami nak pic preweding kami jd latar untuk kad kawen kami,
so,
kena la tunggu pic prewedding siap.
tarih prewedding shoot tu plak 9 jun ni,
lepas discuss ngan kak linda,
dia cakap sempat,
so,
nanti de end of jun baru tika leh tunjuk ea,
hihi.

ok ni,
nant tika nya kad kawen lebih kurang macam ni la,
3 folder,
sebenarnya tika xnak yang besar sangat,
lagipun kos die lagi mahal kan,
tapi memandangkan tika wat satu kad je untuk sblah lelaki n perempuan, jadi akak 
linda kate kena yang besar sikit.
dan satu lagi, 
sblah umah tunang tika, akan ada dua pasangan pengantin nanti,
so, kena luas-luas la sikit, nak pakai ruang banyak,
hihi.
macam pic yang tika tunjuk ni,
tika akan guna untuk sblah umah tika,
dan sbalah umah tunang,
kami pilih yang skima skit.
gini ha,,
atau ni,
 
ni 1 fold,

nanti kak linda akan design ikot kesesuain gambar yang kami bagi la,
kami pilih antara dua ni,
so dalam 1 kad tu nanti akan dua tema yang berbeza,
paham x?
hihi.
ok nanti tika update lagi k pasal ni.
...

 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...