follower

Friday, June 15, 2012

prewedding photoshoot 1

as salam...
 enjoy cite tika k...........♥

sangat excited sebenarnya hari ni.
bukan pe,
sebab baru dapat tengok hasil my OP shoot pre wedding pic ari rabu ari tu.
sangat-sangat berpuas hati.
tika n din bukan la pandai pon berposing.
ye la bukan artis mahupun model kan.
alhamdulillah.
hasil jari-jari yang terer ni,
pic kami sangat lawa tika rasa.

memandangkan tika pon belum dapat lagi softcopy nye.
so tika upload pic yang mana encik Jari tepek kat fb die dulu la ye..
arap-arap abe jari kito dop maroh lah deh.
hihi..

suke background ni..kude pon macam ngah pose jekk..


yang ni pon.
tika suka pic tika yang ni. tapi sayang nye mata din nampak macam ngantok.. tapi tetap superb abe jari ni.
yang ni lak, pic solo.hihi.
 ok x? 
bagi tika sangat cantik.
bukan muka kami tau,
pic tuh,
background, lighting n sume la.
kan..
sebenanya ni kat kawan pantai.
ada lagi banyak pic yang tika suka tapi xde kat fb,
nanti tika update lagi ye.

p/s: banyak kenangan masa photoshoot ni. seb bek x jatoh kena bawa kuda.haha
 

4 comments:

  1. thumbs up la gambar pre-wedd akk... :):)

    ReplyDelete
  2. thanks wynda..ok tak pic2?
    nanti akak upload pic lain..akak suka yang tepi tasik n ungun api..op blom upload lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt2 ok kak.. x penah lagi org nampak buat pre-wed ala2 cowboy gitu...^^ [ader kot tp org x perasan kot...] so far.. akk la yg first.. ehheheheh

      Delete
  3. hihi.akak survey kat google pon ade satu je.tu pon xbanyak pic..=)

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...