follower

Tuesday, October 23, 2012

cik suamiku.

as salam and welcome..♥ 

malam ni tika tak leh nak study.
sakit tu datang lagi.
huhh..
letih jugak kalau selalu rasa tak sihat macam ni.
letih.
ni pon tersedar lepas dapat call suami tercinta.
semangat sikit rasa nak buka nota.
eh tadi kata sebab sakit tak leh study.
hikhik.
bercampur gaul da sebenarnye.
eh tika nak tanye kat blogger yang da kawen.
normal ke kalau tak leh seorang bini resah bila tak dapat 
panggilan suaminye dalam masa satu hari?
normal tak eh?
tapi tika lebih teruk dari tu.
setiap malam,
lau tak dapat call dari dia,
mesti rasa resah tak senang duduk.
eh, bukan cemburu atau fikir bukan-bukan kat dia.
tapi macam risau.
takut jadi pape kat die.
entah la ea.
dari awal kenal (sekitar awal tahun 2007)
sampai la sekarang,
rasa sayang makin kuat.
makin rindu,
aishhh.
kompem yang baca menyampah kan.
hahaa.
tapi betul tau.
tak tipu.
memang normal ke?
sebab,
orang kata bila makin da kenal lama,
perhubungan kita dengan pasangan makin jadi biasa.
biasa tu tak bererti makin hambar.
maksud tika jadi cam biasa-biasa.
ala biasa-biasa la.
tak romantis dan sewaktu dengannya.
bukan macam tu ea?
ape pon.
harap sangat perasaan sayang yang membuak-buak
kat suami sendiri ni akan kekal hingga ke jannnah.
insyaAllah.
lepas kawen.
ade yang tanya ape perubahan.
entah,
status la kot.
haha.
tapi kan,
lepas kawen,
tika lagi kenal siapa dia sebenarnya tau.
ye la da kenal semua kan,
da tido sebantal dan macam-macam-macam-macam lagi.
haahaa.
satu perkara yang tak bes,
suamiku kurang rajin.
haha.
tika kan jarang balik umah,
time balik kan,
mesti ada hadiah dari suami.
hihi.
boleh dia kumpul-kumpul baju kotor seminggu 
untuk isteri dia.
bila tika tanya dia.
memang sebelum kawin pon macam tu ke.
dia kata tak,
lepas kawen ja nak bermanja..
caiitt..
hihi.
ye la suamiku.
da tu memang tugas dan tanggungjawab tika kan.
tak kisah la.
tapi kelakar juga.
kalau dua atau tiga minggu tika tak balik,
maka dua tiga minggu la baju yang bakal
tika basuh bila balik.
haaaaa..kannn.
amacam..rajin kan dia..hihi
nasib baik kerja lain dia tolong buat,
kalau dak,
sian si isteri yang tak sihat ni.
hihi.
nak tito.
ni pon tengah tunggu loading email
bagi notes kat kawan sekelas.
tak sabar nya tunggu rabu.
mau balikkkkk.
indu suami ketatketatketat..
haha..
salam.

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...