follower

Saturday, March 9, 2013

22 + 1 = 23

as salam and welcome..♥

 22 + 1 = 23
kikiki,,
pengiraan apa pula tu kan?
huhu, sebenarnya 7 Mac ari tu genap la umur saya 23 tahun.
hoho,, bertambah satu lagi nombor pada usia saya.
masih tek percaya lagi dah 20-an..
kiki,,
ni befday pertama selepas bergelar isteri orang.
hemmm..
ade beza or x?
sama saja,
cuma bila da bersuami ni,
celebrate dengan suami je la.
dulu dengan kawan-kawan kan.
ape pon,.
kami xcelebrate besar-besar pon.
iA 16hb ke genting.
tu pun sebab family day company suami.
tapi kena bayar jugak,
tak pergi pun kena bayar balik pula.
haissh poning tika dibuatnya.
16hb lak sekolah ganti.
haduyaiii..
nak tak nak kene pilih salah satu.
mc menipu la jawabnya ni.
hahahaaa.
ok, 
tika kat sekolah ni.
memang rajin kan,?
pagi2 cikgu lain belum sampai tika  da sampai,
petang2 kol 5 6 masih di sekolah, 
ape pon,
suka dok kat sekolah ni,
tenang saja rasa..
ok,
nak sambung kerja.
salam.
 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...