follower

Friday, January 21, 2011

dEmAm oh dEmAm........

suatu pagi tuuuu...

tika: mami,,mammmmiiii...adik demammmmm....iskkkk..i
skkkk...sakit mammmmiiii..iskkkk..iskk....adik xleh nak g skolah la mammmiii..sakitt..pening kepaleeee.........

mami: sakit ye sayanggg..mai mammi tgk maiiii..dushhhhhh...oooo...malas g skolah ye...mcm la alasan ye....
tika: haddoooiii...mammmmiii...sakiitttnye puunnnn.
..

p/s: sila bace dialog ini macam cara Johan rj lawak cakap cina...hihi huisssshhhh...anak sapaaaaaaaa kah 'tika' tu yer..hihi...maaf makkkkk...kakak tak macam ni kan mak masa kecik-kecik dulu kan..kakak baikkkkkkk kan makk...hihi...kuikuikui..

oh kau gelakkan aku ye kerbau.....berani kau ye....kau ingat aku tipu ke hahhhhh?aku betol-betol baik la kerbau...baso nat
e kuba nih..*dialek owg texas*setelah ditranslitkan jadinye (eh binatang kerbau ni) ..opppsss tersasul suddddaaa...hihihi.. eh ape tika ni..ngan kerbau pon gao kaaaaaa??????hihi....




eh lupe lak bg salam kat entry ni.
assalammualaikum.....

apa khabar kalian..haha..da mealut panjang lebar da baru tanya khabar kan tika ni..hihi.xde la..sebenanye apa yang tika nak cita dalam entry ni pasal demam..oppss jgn salah paham..tika sihat walafiat.....tapi tika demam tau..ramai yang demam sekarang ni kat lam kelas tika...demam ape????? demammmmmm blogger...hihi..sebenanye dak klas tika sekarang ni leh kate semua da demam membikin blog ni..ni gara-gara papa kami la ni..EN.MOHD ARIS yang juga pensyarah tutorial kami...



sem ni senanye kami kena buat esemen membina blog untuk subjek papa kami ni...mula-mula agak terkejut la kan..lagi lagi tika la..tika xpandai bab-bab it ni...


so kene la blaja banyak sikit..ni tgh blaja la ni.....pulon tikah pulonnnnn..pulon sampai pandai....tapi masalahnya ni dalam kelas ni..time papa ARIS lagi ni..haha..ok lah kalian..takot papa ARIS prasan lak..ok bye....tika nak truskan demam tika ni lagi..sampai da betol-betol pandai baru makan ubat..lau tak nak demam je..huhuhu,,,k lahh assalamualaikum...hemmm...untuk kawan-kawan yang membaca ni follow la saye ye....saye ni baru blaja lagi lam bab-bab blog ni....tolong-tolong la ye..hihi..dadadididudu...

2 comments:

  1. hahaha...eh? eh? eh?
    haha...
    soalan : knp aku sokmo demam? huhu

    ReplyDelete
  2. ko memang..ko kan kene virus demam chikublognya dari kecik lagi..aku dgr virus ni xkan ilang smpai bila2..2 y ko asyik demam 2..semam malas...huhuhu

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...