follower

Friday, January 28, 2011

kEyAkiNAn mErAngKaK kE pUncAk


salam rindu buat readers yang pernah singgah di ruangan ini...
salam perkenalan buat readers yang baru singgah di sini...thanks ye kalian sebab sudi singgah jengok2..hihi..MySpace

da agak lame rasenye tak pos entri kat blog ni...sibuk la katakan..uhuk uhuk....terbatok plak..huhu..

MySpacesebena-benanye minggu ni tika terlibat ngan minggu orientasi pelajar KPLI kat cni..hem...baru jadi fasilitator da kelam kabut..xleh nak manage mase..da bgn lmbt,,da tertangguh sume kije....
hadoiyaiiiii....masalah jugak ni...sampaikan my rumate tego kot....macam ni la dialog die..tika ingat lagi..
"ni baru jadi faci da mcm ni..tak tau la kalau praktikal nanti.."..ho ho hooo...tetibe terfikir panjang..MySpace
betul jugak kate-kate my rumate nih..

oh tidak....baru je nak join faci ni sebab nk tingkatkan keyakinan diri tika ni yang tak naik-naik dari mule masuk maktab lagi nih..da prasan lak satu masalah lagi ngan diri tika nih..haddddoiii... macam mana ni....??? perlu lakukan sesuatu ni...
come on tika..chaiyok, chaiyok...MySpace...


tetibe je rase ape yang aku sedang merapu d ruangan entry nih..haha...trase seperti di mandrem la plak...hohoho,,,MySpace..ape pon i've no idea la sebenanye ni..taip je ape yang terlintas..hihi..

tapi kan..paling tidak pun, ari ni mase ngah merapu ni la tika sedar yang tika ada masalah dengan time management la plak..setelah da berjaya merangkak sikit demi sikit untuk naik kan keyakinan diri tika ni kan..huhu..berjaye kah???mungkin la kan..yang penting tika da rase kurang malu da sikit untuk bercakap depan owang yang tika xkenal dalam sesi orientasi KPLI tahun ni..yeyyyy.....MySpace

so, harap-harap lau ada pluang jadi faci lagi, nak jadi walaupun serik ngan tugasan yang tertangguh yang berlambak-lambak kat bilik ni...pengalaman ni la yang boleh mematangkan n tingkatkan lagi keyakinan diri tika untuk berdepan dengan owang ramai..lagi-lagi tika kan bakal guru...lau tak yakin n xleh berdepan dengan owang camne nak ngaja kan..

ok lah...dada didi dudu....
MySpace

ni la salah satu pic tika mase jadi fasilitator tuh..korang tengok dari gaya tika dalam pic ni kan, agak-agak korang la, confidence level tika brade kat meter yang ke brape kalau la puncak confidence level yang sepatotnya, tika analogikan dengan puncak gunung everest????..hihi...


kenangan ngan akak2 n abang2 jQAF KPLI..tika jadi faci diowang ah....papepon diowang sesangat la spotim motim..i like u olss..(curik ayat wani yang jugak faci mase nih..hihi)




2 comments:

  1. yg penting,,inner tudung tu cgtlh cntik...:))
    spe pny ek??hohoho :P

    ReplyDelete
  2. hohoho...tu la pasl..tak bayar agi kot..pakai dulu..sowy ye owner inner tdg 2..haha..

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...