follower

Monday, January 31, 2011

stEamb0At frEE

assalamualaikum...

ni nak gitau ni..semalam dapat makan steamboat free woooo..MySpaceabang polis kot blanje..wahhh gituhhhhhhh...
haaa..yang lam pic kat atas ni la owang yang belanje tika n tunang tika..
tengok betol-betol ye,,yang pakai bju hitam tu bukan yang sebelah die tuh..yang sebelah die tu makan je tau..hihi..MySpaceowang yang belanje kitorang makan ni name pe tah..tika panggil die pokse je..singkatan name dari hasan kot..owang kelantan kan panggil hasan hase..so jadi la pokse..hihi..die kawan tunang tika..abang polis ni...jangan men2 tau ngan dia nanti kene gari..huhu.MySpace.

tika ni paling suke makan sebenanye..lagi-lagi yang free.memang la suke..haha...alang-alang ada owang nak belanje kan,,so ape lagii..jom makan steamboat free..
bes tengok kan..jemput la makan.
..tapi ni bukan la gambar yang sebenar..hihiMySpace

kedai yang kami pergi semalam tu kedai yang besa2 aje...tapi boleh la kan untuk owang yang suke makan steamboat tapi nak jimat kos..huhu..
lau nak g seol garden tu kang mahal la plak..lagi pun tak pasti halal or tak kan..so kedai ni better la kan..murah pun murah..kat kedai ni die kire per kepale..sowang 17 ringgit untuk yang dewasa..bawah 12 tahun 5 ringgit je..n bawah 5 tahun free..ok la tu kan..siap ade pakej agi,,lau kite g mkn 10 kali dapat percume skali makan woooo..bes kan tuh..


teruk betol kitorang makan kan..ni da las round ni..otengok tu,wang yang blanje,tengah cube habiskan baki-bakinye je..takut membazir la kan..mentang-mentang die blanje..haha..eh eh,,tengok tu,,pandai ke tak pakai chopstick tu..elok2 bang polis,,kang terbang plak makanan-makaan tuh..hahaMySpace.

semalam kitorang terlambat sikit je..da penuh meja..so terpakse amik meja kat lua..kedai ni baru je bukak,tapi tak sangka lak dapat sambutan yang begitu sekali...tak pe la lua pon lua la..janji boleh makan steamboat + steamboat free.hihi..sepatutnye lau tak ujan bes jugak dapat makan kat lua ni.. bawah bintang-bintang n bulan..hihi..tapi semalam hujan punye la lebat..so dapat kat tepi-tepi kedai pun jadi lah..
wajah-wajah kekenyangan..MySpace.
sempat jugak tika berp0sing ye setelah kenyang..hihi

ape pun thanks to:
  1. pokse sebab sudi belanje saya yang kuat makan ni..len kali belanje la lagi ye..jabgan serik tau..haha
  2. my DIN sebab bawa kat kedai ni..walaupun terpakse makan kat birai-birai kedai je saye tetap kenyang n suke hati setelah melantak kesemua makanan yang terhidang..huhu

ok..daaaaaa
MySpace





No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...