follower

Wednesday, February 23, 2011

22/02/2011..nEsTLe CoRn FlAkEs Day!!

As salam...

hai sume...
kalian sihat???harap-harap semua sihat la ye...
22/02/2011 = NESTLE CORN FLAKES DAY = NESTLE COMPLEX DAY
gerrrrrrrr..!!
nape NESTLE CORN FLAKES DAY ??

dan nape lak ngan NESTLE COMPLEX DAY???
yang corn flakes tu merapu je tuh.
xde kene mengena ngan ape yang nak tika sampaikan senanye..
saje gune kan perkataan tu sebab dekat dekat ngan perkataan complex..
hahaha,,
senanye nak gitau yang 22/02/2011 ni adalah ari yang sesangat la complex...
nape??
sebab ia satu ari yang sangat kompleks laaa..
macam nestle corn flakes
bila tambah susu tambah milo dan macam-macam tambahan lagi la..
bila digabungkan sumenye jadi la ari yang sgt kompleksssss, buzy,
dan meletihkan for me...
hohh....tika sesangat la letih ni...
jadual tika untuk 22/02/2011..(semalam)..

  1. 6.30 a.m- bangun...(ni kira awai da ni..besa lambat agih..huhu)
  2. 7.45 a.m- ke kelas...(pasai pa 7.45?bukan 7.30 ka??haaahaaa..kantoi suddaaa...hanya dak IPG KTi saja yang tau..huhu)
  3. 2 p.m- balik bilik...( mandi n solat..sangat terguris dan kuciwa sebab xsempat nak tido..hahaaha..nampak sangat tika kuat tido...tetttttttttttttt..huhu..)
  4. 3 p.m- ke kelas lagi...da kelas ganti PSV..sepatutnye tika n de geng present, tp mase xmengizinkan, terpakse tunde n tunde lagi...hadddoiiii.. one more time tika sangat kuciwaaaa..(padahal sebenanye lam ati tika ni ade teriakan-teriakan yang berbunyi seperti ini.." i like u alllllzzzz.."huhu)
  5. 4.30p.m-balik kelas...hooorayyyy!!..(nampak ngat pemalas..hohoho)
  6. 4.45p.m- off to larkin sentral..huhu..( beli tiket balik kelantan...untuk PBS)
  7. 6.15p.m-sampai bilik..,(siapkan diri n solat..ngah tunggu maghrib tu, leh lak tika tertido..nasib tersedar dalam kul 7.45)
  8. 8.45p.m- iron baju...(sambil iron sambil tengok tv..ni pun termasuk lam jadual yang memenatkan ni gak ye..huhuhu)
  9. 10p.m- siapkan tugasan mingguan BMM3105..(terpakse buat dengan segera ni...jumaat lecturer nak tengok kot..lau tak tak de nye tika nak stay up sampai sekarang..huhuhu..)
  10. 3.54p.m- n NOW, mate stil terbeliak ngadap laptop dari kul 10 pm td..baru je siap download video-video untuk BMM3105...)
pehhhh.. nak nagis pun ade.. tapi dalam nak nangis sempat lagi up date blog.. hahhaa.. bukan pe, alang-alang berok beng ni ngah lari pecut 100m ni,, tumpang la sat.. ape pun,, video sampai tajuk ke 4 da setel.. pas ni boleh rilek2 siket.. daaaaaaaaaaaa... assalamualaikum....

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...