follower

Sunday, February 20, 2011

dUgAan AlAm pErtuNAnGaN

AS SALAM...


halu halu halu.....
macam mana hari anda?
ok x semuanya????
harap-harap kalian ok la ye..

tika lak mcm mane ye??
haddoi..
xberapa nak ok la,,
kenape??
cer crite cer criterr..
hihi..
besa la..
dugaan-dugaan di alam pertunangan..


cam ni,
senanye,
ade lak yang dok ganggu tunang tika ni.
entah ape yang die nak..
pompuan ni senanye penah la jadi teman tapi mesra tunang tika.
tapi tu dulu..
sebelum kami bertunang..
sekarang da xde ape da..
tunang tika pun da reject dia awai-awai lagi..
lau tak,
takkan la tunang tika buat keputusan nak bertunang ngan tika kan...

tapi,
yang buat kan tika bengang 2 3 ari ni..
pompuan tu dok miscall-misscal tunang tika..
macam mana tika tau???
haaaa..
ni nak bagi tau sket..
tika n tunang tika ni selalu bertukar-tuka sim..
so
kadang-kadang bila sapa-sapa call kat tunang tika,
tika tau la kan..

maybe dia xtau kot,,
tu yang dia dok miscall.
gedik tol pompuan tuh..
da la tua da....
gere nok nyepak..
wi napar siro barui tahu..
kahkahkah..
napa sira tu macam mana????
haaaa..
mai la jumpa tika kalau nak rasa..
ada bran??????
hohoho..

tapi kan,,,
tadi tika da baca satu blog ni..
ni salah satu perenggan yang tika copy paste..

Sebenarnya, ujian & dugaan terbesar yang wujud di alam pertunangan bukanlah berpunca daripada orang atau pihak lain tetapi,
dugaan yang terbesar biasanya adalah berpunca dari dalam diri kita sendiri.


alamakkkk..
dush..dushh.dush..
kena atah kepalo aku sdiri la plok..

tika...
think positive ok...
maybe tika kuat cemburu kot..
tika.....


besa la..
bila ati da sayang kan..
mak cik-mak cik senyum kat my DIN kat pasa malam pun
tika da jeles n marah-marah da...
kuikuikuikui....

papepon,
tika perlu kuat..
lau tak kuat...
cam ne nak bertahan tika oiiiii..
1 tahun lebey lagi tikaaaaa...

sabaq tika..
sabaqqqq...


da lah dulu.,.
len kali tika merapu lagii..
daaaaaaaaaa....


..cinta kamooo sampai bile bile..



2 comments:

  1. ye ke awak?
    hem biasa la awak.dugaan bertunang..
    sama-sama kita kuat tau..hihi

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...