follower

Thursday, March 17, 2011

DRIVER..

as salam..

selamat hari khamis readers sekalian..
wah..
pejam celik pejam celik,
da ari khamis,,
sok da jumaat..
yeyyyy..
sok my DIN balik...
thanks ye awak sebab sanggup balik jauh-jauh dari JB semata-mata nak ambik saya..
alhamdulillah..
sejak awak hadir la hidup saya,
saya tak susah-susah nak naik bas JB-KELANTAN atau KELANTAN-JB..
awak akan amik cuti setiap kali saya nak balik kelantan or nak balik JB..
tima kasih sayanggg....
awak la DRIVER saya..
hihi..
walaupun saya nak tengah wat lesen sekarang ni,
saya rasa,
lepas ni pon,
awak jugak la yang akan drive n bukan saya.
sebab,,
awak kan DRIVER saya.
lagi pun,,
saya xpenah ingat jalan-jalan yang kita pernah lalu walaupun da berjuta kali kita lalu.
awak drive la keta..
awak kan DRIVER saya..
hihi..

sabtu ni tika da nak balik JB da...
kejap je plak rasenya cuti ni..
papepun...
tak sabar tunggu DRIVER saya balik amik saya..
rindu kamu MR.DRIVER..
hihi..



No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...