follower

Sunday, March 13, 2011

hAdiAh bErmAknE


as salam..

walaupun cite-cite yang tika post 2 3 ari ni
adalah cite-cite yang da basi sumenye..
tapi xkisah la kan.
hari tu nak pos,
xde mase,
n tambah lak intenet pon slow.

so bila da laju ni
proses mengimbas kembali pon dimulakan la..
hihi..
bukan pe.
lau xcite balik sumenye,
make xde la cite teman nak bekongsi di sini.
alang-alang teman ni gile berposing,
pic pon banyak amik mase PBS ari tu,
ape lagi..
masukkan je lam blog teman ni..

hoh..
da jauh dari tajuk sebenar..
HADIAH BERMAKNE..
ape yang bermakne sangat kan..
cube tengok balik pic kat atas tuh.
jangan pandang kat kek tu.
atau pun owang yang pakai shawl hijau tu..
tengok ape yang tika pegang tu..
haaa..
ni la hadiah yang bermakne yang tika maksudkan tu.

hadiah ni dari kawan-kawan tika.
thanks kalian.
kenape?
tengok title buku tu plz..
nampak x?
ISTERI YANG MENYEJUKKAN HATI SUAMI..
pehh..
buku ni yang diorang adiahkan kat tika..
ok la kan.
tika kan da xlama da nak melangkah ke jinjang pelamin..
gatai lak rase..
haha..
ape pun thanks sangat kat kawan-kawan yang bagi hadiah ni.
sangat bermakne untuk masa hadapan tika...
muah muah muahhh..
sayang kalian...

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...