follower

Saturday, March 12, 2011

mEnArik di kElAtE-KBMall

as salam

destinasi kedua tika n kawan-kawan lawati
di kelantan adalah KBMALL.
walaupun kat jb da banyak sangat da shopping complex,
tapi,
member-member tika ni nak sangat pergi ke KBMALL ni.
takpe,
demi kawan,
tika gagahkan jugak kaki ke sana.
(ayat macam terpakse gile.walhal, aku yang pertame nak g)
hihi..
ni signboard yang shaima sempat amik.


kat KBMALL ni,
kami xde la shopping banyak barang sangat.
just window shopping je.
tapi,
ilia kate,
KBMALL ni bes.
katenye ikot selera kita orang melayu.
menepati citarasa kitala maksud die.
bila tika tanye die citarasa yang macam mana kan.
ilia kate,
sebab kat KBMALL ni,
banyak terdapat brand butik n kedai yang orang melayu minat n mampu beli.
bila fikir-fikir balik betol jugak..
lepas gtu plak,
dalam satu bangunan ni banyak kedai ade.
lau kasut tu,
verns,oasis ade.
kedai buku pupular ade, syarikat muda osman pon ade.
bleh pilih nak beli kat mane.
harga pon murah.
lau baju lak
padini pon ade.
depan butik padini..
kami lalu saja je la.
xde ape yang nak dibeli kat situ.
tapi mase kami p ni.
ada sale kat pasini.
bes tol lau elaun banyak lagi..
hihi..

kek befday tika-ditaja oleh, shira,iera,lia, n shai..
hihi
kebetulan mase gi KBMALL tu,
7 mac..
befday tika ari tu.
kawan-kawan,
thanks tau..
4orang kawan yang selalu membuli tika
da wat suprise untuk tika.
mase tika g solat asar,
diorang da blikan kek.
n then celebrate kat situ.
thanks benanyak ea kalian..thanks mr.canon sebab amik pic kami berlima..
pic depan food court KBMALL.
ari tu kami xmakan pon kat situ.
lalu-lalu n amik gambar je.
coz da mkn da kat umah sebelum tu.
time nak balik je

akhirnya kami kluar jugak.
dari kul 3 sampai la 7.30 kat KBMALL.
sebelum call cab,
cikma sempat amik pic kami depan kBMALL.
thanks cik ma y sudi jd fotographer kami sume.
hihi..

p/s: yang belum pernah datang ke kelantan tu,
kalau nak datang cni,
KBMALL ni pon satu tempat yang boleh korang pergi.
bagi tika, KBMALL ni xde ape pun yang menariknye.
tapi tak tau la,
bila tanya ilia,
die kate bes datang KBMALL ni.
mungkin bagi korang yang belum sampai menarik kot.
untuk korang yang baru je menjejakkan kaki atau nak datang ke bumi kelantan ni
tika rasa elok datang la dari xlangsung kan.
at least bila owang tanye tu kita leh cakap kat mane letakknya KBMALL ni kan..
jadi,,
selamat datang ke kelantan..
hihi..

as salam..

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...