follower

Monday, July 11, 2011

cute2 button..bila orang da kreatif..

as salam...
enjoy cite tika k...........♥


hai hai hai...
tadi tika teringat pasal bisnes2 on9 ni..
cam bes je kan..:132:bes cam nak makan..
(apekah????)
:120:
cam teringin gak nak buat bisnes cam tuh kan..
hihi..:face42:dududududu...


sedang tika on9 FB,,
tika teringatla member 1 batch tika..
diorang pon pandai buat bisnes on9 ni.
memang tabik la kat diorang ni..:110:(sebab tika tabik, dapat 1 mahklota dari pwicessdinika..):120::face15:
bukan pe,,
benda simple je,,
tapi,,
sebab kekreatifan mereka-mereka ini,
dapat pula terfikir untuk hasilkan barang-barang yang sangat menarik..:67:


nak tau ape yang diorang jual???

ni la..(pic curik dari blog diorang):131:
yang ni macam name tag la...
menarik kan????

(pic curik lagi)
hihi..
yang ni lak leh wat key chain kat nset...
cumil sangat..

bes tengok..
colourful kan..
lepas ni,,
kalau nak g praktikal ke,,
pbs ke,
da tau da nak kasi adiah ape kat murid-murid.:95::97::93::96::94:
yang pompuan kompem meleleh nye mulut lau bagi adiah ni ni..:face51:
hihi..


so cam ne..
menarik kan..
da kalau kreatif wat ape pon cantik kan..
so, alang-alang tika da post pasal ni,,
nak tolong la promote2..
bisnes kawan-kawan ni kite kene support..
:face64:(ne tau leh dapat komisyen)..lol(gurau-gurau je ye.)
untuk yang berminat,,
leh usha-usha blog ni..
BilleaButtons..
harga pon murah-murah....

p/s: tika pon da macam berminat ngan keychain henset tuh..:9:
lepas ni leh la tempah..:face19:
yang kaler-kaler pink tu memang berkenan sangat..
to leya n nabila, razz
pasni korang kene beli pink button banyak sebab tika nak tempah ni..:face64:
hahaha...



:132::face2::120::face42::110::120::face15::67::131:razz:face64::face19::9::face51::95::97::96::94::93::93::face64:lol

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...