follower

Saturday, July 9, 2011

double post.....

as salam...
enjoy cite tika k...........♥

entry ni sebenanye bukan untuk tujuan nak wat tutorial pon..
xpernah ade niat nak buat tutor..
ye la kan..
tika pon baru je lagi dalam blog ni.
owang lain da sampai ke bulan da..
tengok post sudah la..:131:
tak jejak 100 pon lagi..
:face53:haha..

kalau ada yang perasan la,,
sebelum ni, post entry tika ada dua tau..
tika pon tak tau nak wat cam na da..

tika just mintak tolong blogger-blogger yang terbaca blog tika ni
kat ruangan shoutmix chat..
xsangka pulak hari ni ada akak blogger yang jugak senior tika
da bagi satu link yang sangat berguna..
to kak cempaka sari ,, oleh itu terimalah mahkota ini...:48:
hihi
mrgreen
thanks you dear..
sebab akak masalah da setel..
biggrin
sekarang da hepi..
:face42:
tak lupe juga tq untuk edriena hazelina..
sebab entry awak ni,,
1 masalah saya selesai..
kredit to her..:face19: a kiss for u..
biggrin

commentp/s: sape sape ade masalah lagi boleh la tanye mereka berdua..mungkin boleh tolong..
haaaa..satu lagi, oleh kerana kak cempaka sari da tolong tika, tika nak tolong promote blog die.xpe kan kak???
hihi.. follow her..
.Miss Cempaka Sari
thumb


biggrin:face42::131::face53::48:mrgreen:face19:biggrincommentthumb

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...