follower

Monday, February 27, 2012

b2b: tema kahwin

as salam...
enjoy cite tika k...........♥

first skali untuk b2b ni,
tika nak kongsi tika nye cite sal tema wedding.
tika ade je post entry sal tema wedding yang tika suke kan ari tu.. sini..
mase tu ngah kompius-kompius nak kaler ape.
memandangkan incik tunang dah berkenan kaler purple,,
terpakse la tika sesyuai kan nye ngan warne yang tika suke,,
hihi...
sebenarnye,
ikot kan ati nak je kaler pink..
tengok blog sudaaaa..
hahaha..
My Din lak kate nanti die cam jambu la, die glap la ape la..
manyak songeh lak die kan.
xpe la..
gpun mase tunang dulu da kaler pink+pic da kan...
bebalik pade kaler temakahwin tika ni,,
akhirnye blue turqoise n purple jugak menjadi pilihan di hati,,
mule nye nak green turqoise,,
but lepas da g usha-usha kat banyak kedai,
susah sangat nak dapatkan barang-barang kawen kaler tuh.
so tuka plan la..
gipun, 
kalau blue turqoise ni warne biru lembut or baby blue tu pon..
da fhampir-hampir da kan..
boleh la tu...

so,,,
nantikan la preparetion for my wedding,,
kite tengok ade kene dengan tema or tak..
hihihihi..

stakat tu je...
daaaaaaaa...

  
 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...