follower

Monday, February 27, 2012

intai : OP (official photographer)

as salam... 
enjoy cite tika k...........♥

before dis,
tika ade xstory mory pasal pic prewedding n bagai kan..
sebelum tika terfikir nak intai sume tu, 
mesti la tika kene tau pakej-pakej photographer ni sume kan..
untuk makluman korang saje la, 
tika da survey dari awal tahun 2011 lagi,,
haha.
awal kan..
lepas tunang dulu trus survey.
excited terlebey kann.
haha..
biasa la baru-baru lagi..
so hasil daripada survey yang da dibuat tu, 
tika dapat la dua tiga pakej yang berkenan di hati,,
sebenanye ada yang murah, 
yang mahal pon ada,,,
tapi kita kene rancang ikot bajet masing-masing la kan...
lau yang tika cari, 
tika nak pakej yang mesti ada 
AKAD NIKAH, SANDING, n outdoor..
n tika nak yang ade custom'story book..
bukan ape,,
kita kawen skali je kan,,
bende-bende ni la yang akan tinggalkan kenangan mendalam pada kita kan.

berdasarkan survey yang tika buat tu, 
kalau yang murah untuk pakej 2 RM1100 saje..
n kalau yang mahal tu, ada sampai RM3500..
tapi dua-dua ni ada beza la..
beza dari segi kualiti gambar, editing n lain-lain..

lepas tengok hasil gambar sume photographer n pakej diorang, 
tika buat keputusan nak ambil JARI FOTO photographer sebagai OP 
majlis tika nanti..
kalau korang nak tengok hasil nya,,
google fb jari foto k.
xde link nye sebab mase ni fb kene block.
(kantoi on9 time kuliah)
hahaha..

ok lau nak tengok pakej nye..
ni tika bagi tengok..

leh tolong-tolong promete abg Jari Foto ni.
haha..
bajet dapat diskaun la ni..
hihi..



THE JARIFOTO & EVENTS: PACKAGE 20011-2013


PAKEJ : OUDOOR : RM700
@ Sticky Black Album EXCLUSIVE: 50 kpg 4r 2 kpg 8RW
@ Bergantung pada jarak lokasi


FOTOGRAFI PERKAHWINAN
TUNANG :RM 800
@ 1 Sticky Black Album EXCLUSIVE: 80 kpg 4R & 2kpg 8RW
@ Bergantung pada jarak lokasi


SAMBUT MENANTU :RM 800
@ 1 Sticky Black Album EXCLUSIVE: 80 kpg 4R & 2kpg 8RW
@ Bergantung pada jarak lokasi


PAKEJ A : RM 1600 : 1 MAJLIS : 1 LOKASI
@ (Akad Nikah malam@pagi & sanding )
@ 1 Sticky Black Album EXCLUSIVE: 160kpg 4R & 2kpg 8RW & 1kpg 11RW
@ UNLIMITED SNAP soft copy in DVD
@ FREE GIFT - FOTO FRAME 11R & FREE OUTDOOR (1 session )

PAKEJ B : RM 2500 : 1 MAJLIS : 1 LOKASI ( FULL COVERAGE)
@1 Sticky Black Album EXCLUSIVE: 300 kpg 4R & 3kpg 8RW & 1kpg 12RW
@ 1 CUSTOM ALBUM –story book 22 kpg 10 ( 10 x 30) EDITED &FULLY DESIGN
@ Percuma : 12R FOTO FRAME & OUTDOOR (1 session)
@ UNLIMITED SNAP soft copy in DVD
@ ( F.O.C ) Preee Wedding

PAKEJ C : RM 3500 : 2 MAJLIS : 2 LOKASI ( FULL COVERAGE)
@ 2 Sticky Leather Album EXCLUSIVE : 300 kpg 4R, 5kpg 8RW & 2 kpg 16RW
@ 1 CUSTOM ALBUM-storybook (20kpg 10R) EDITED &FULLY DESIGN
@ Percuma : OUT DOOR PHOTO ( 2 SESSION ) & 16R FOTO FRAME (2)
@ UNLIMITED SNAP soft copy in DVD
@ ( F.O.C ) Preee Wedding



DEPOSIT TEMPAHAN : RM200 : 3 - 6 bulan sebelum tarikh majlis

Cas Perjalanan : RM 1 untuk 1 KM ( sehala shj) – LUAR BANDAR Kota Bharu

• Cas Logging bergantung kepada jarak & lokasi majlis ( RM 200 per day )
• MAJLIS DI DEWAN : tambahan RM 200 ( 2 photographer )
Tempoh siap STICKY ALBUM : 2-3 minggu lbh & CUSTOM : 4 -6 minggu lbh
• JARI FOTO 013-9773244
• Pls sms or call to confirm your booking before bank in the deposit
HOMEPAGE : www.jarifoto.com
fb : jarifoto



ok..
camne,
berminat?
lau berminat g fb die ea..
hihi..
daaaaaaaaaaaa..


 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...