follower

Thursday, May 10, 2012

youtuberartisssss

as salam...
 enjoy cite tika k...........♥

wahh, 
sejak dua menjak ni,
ramai la artis-artis youtube yang dah muncul kat alam maya ni.
memang tak dinafikan, 
kemunculan mereka-mereka ini sebenarnya ada hubungkait yang rapat dengan artis kebanggaan tika,,
ho sape lagi kalau bukan yuna..
yuna memang ada pengikut yang ramai.
fans dia mak aihhhh.
xleh cakap la.
memang ramai,
tapi tak kisah sebab suara yuna memang world klas la kan.
tapi tika tak leh marah kat orang-orang yang tak suka dia.
semua ni subjektif.
kita boleh suka sorang tu dan boleh juga tak suka dia..
pernah sari tu, 
tika dalam satu program kat maktab,
sedang sibuk-sibuk siap kan kerja,
kami rehat seketika.
nak hilangkan penat,
tika on lappy,
buka lagu.
macam selalu,
memang hobi tika menyanyi sorang-sorang, 
(karok la kononnya..haha) 
kat mana-mana saja bila masa dan ketika tika bosan,,
so banyakla koleksi, koleksi video dari youtube berserta dengan lirik.
haha..
ok, bebalik pada cite tadi,
tengah rehat-rehat sambil tunggu makanan tu,
tika buka video yuna,
masa tu lagu yang popular sekarang,
'terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..'
jadi masa tu la ada yang kate tak suka yuna..
ok,,
tika xleh kata apa.
hihi.

so, sape yang minat najwa latif? tasha manshahar? keesamus? ainan tasneem??

by de way, banyak-banyak diorang ni, 
tika suka tasha manshahar, 
suara dia ok, bes jugak.
lagu-lagu pon ok,
comel-comel.
memang taste tika la lagu comel + kiut miut gtu.
huhu
dan keesamus, 
pon ok,
dia boleh bawa lagu yang slow,
nada rendah,
susah kot nak bawak lagu nada-nada rendah.. 
(amboi da macam adlin aman ramli dah.haha)
tapi, kengkadang, 
ade sikit sengau-sengau.
maybe tu trademark dia kot.
lagi-lagi masa dia nyanyi lagu 
nobody, nobody, but u..2
hihi..
 pastu, 
ainan tasneem tu, 
stakat ni, 
dia blom mencuti ati tika untuk suka pada lagu-lagu die..
sory dear.
keep it up..
hihi..
kesimpulannya, 
memang ramai le retis youtube skrg ni..
haaaaa.. lupe gitau,
tasha manshahar tuh dak maktab gak.
jangan kata bakal guru xleh menyanyi.
kami pon kena menyanyi lam kelas tau.
nak tarik minat murid.
macam ritu, 
saja tika tunjuk kan bakat deklamasi sajak lam kelas,
peh diorang punya sambutan lain dari lain.
hihi,
suke tauuuu..
hihi..
papepon, 
tika pasni nak jadi jugak retis youtube gituh..
opsss.
haha.
xde maknenye..
stakat karok depan lappy sorang-sorang sudah le kan.
hihi..

notakaki: kenape lau retis youtube ni memang pandai main gitar?
memang syarat-syarat nak jadi artis youtube ke?
hihi.
 

 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...