follower

Thursday, August 30, 2012

bertandang/ngatar nantu..25 Ogos 2012

as salam and welcome..♥

letih bersanding belum habis,
sambung lagi sari untuk majlis bertandang atau kat kelantan lebih familiar dengan panggilan
ngatar na'tu..
same je la tu maksud die.
hihi.
untuk hari ni agak rushing gak la,
tika kene bangun pagi-pagi sebab nak kene siapkan tugasan yang da disimpan oleh family.
kene dera basuh kawah.
haha,
biasa la tu,
pengantin kene dera kan,
sebab family tika tak nak buat catering,
al maklumla sorang je anak perempuan,
mak ayah kate nak rasa macam mana buat kenduri untuk anak pompuan.
so rewang la.
yang penat lepas kenduri pengantin jugakla.
nasib badan.
hihi.
3 kawah kami berdua kerjakan pagi tuh.
lepas siap ja,
makan-makan
dan siap-siap ke rumah sebelah lelaki awal daripada orang lain.
kul 10,
da janji nak dengan mua a.k.a make up artist.
huhu.
oh sebut pasal mua ni,
nantu tika nak buat entry khas tentang mua ni,
excited sebab mua tu sorang celebrity gak la.
yang betul-betul minat the red warrior dan ikuti cerita semua tentang playernye,
mesti kenal mua ni.
hihi..
nantikan entry itu, ;P
seperti biasa,
kami sampai lambat,
haha.
seb baik mua ni tak bising walopon hampir sejam menunggu,
maaf cik selebrity.
huhu.
dan lepas mua tu siap ja make up,
dalam setengah jam macam tu,
family sblah tika datang,
dalam kol 1 macam tu la,
masa tengah makan beradab,
atau sebelah johor ni panggil makan damai.
masa tu la Tan Sri Anuar Musa datang ke rumah mentua tika di Bukit Marak ni.
awwww..
bes yeee..
dapat peluang bergambar dengan beliau.
suke-suke..
rela tika dan din tinggalkan ayam golek dan udang di depan mata,
semata-mata nak bergambar dengan orang kuat bola sepak kelantan tu.
sebenarnya rumah beliau depan rumah mentua tika.
sebab tu dia datang.
hihi..
ok,
jom tengok pic dari kamera cabuk saye..
 tak banyak pic yang ok,
tunggu pic ok dari op la ea..
hihi.
biras baru.. hihi.
 oh lupa,
dulu-dulu dalam entry lama rasanya tika pernah cite yang majlis bertandang dua pengantin kan.
din dan abang die.
so ni la isterinya.
nampak macam tika lagi matured kan?
hihi.
ni akak ida ok.
dia 27 dan saya 22.
tapi jelas tak saya lagi matang?
memang la.
saya kot.haha
ni tah anak sape tikah rampas.dah din dok layan kawan-kawan,segan lak nak join.hihi,ngasuh jap.

pengantin dengan kawan-kawan din kat company die..

tadi tika ngan baby, ni din lak ngasuh baby, dak ni suke tiru gaye orang,gwam tol,da la putih.hihi
 tapi,
ari tu tika leh kata 3 4 orang baby gak la tika dok bergilir ngasuh.
sama ngan din pon.
anak kawan-kawan dia n sdara dia.
haiiiii.
jangan buat pasal noh.
bukan tak nak,.
tak leh lagi.
tengah blaja.
 tak sabarrrr.
hihi..
ok ni je dulu k,
........


 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...