follower

Thursday, August 30, 2012

sanding/resepsi/blarok..24 Ogos 2012

as salam and welcome..♥

malam jumaat akad nikah,
jumaat tu plak majlis persandingan/ perkahwinan/ resepsi/ blarok.
pilih sendiri yang mana kalian faham.
sama je sume tuh.
hihi..
sebenanrnye banyak yang mendukacitakan masa ari ni,
tapi takpe,
tika taip yang bes-bes je dulu untuk entry ni.
kan da cakap banyak sangat nak dikongsikan ni,
tak tau nak taip mana satu dulu.
nak senang,
tika pecah-pecahkan cerita,
baru nampak macam rajin jek naip dan pos entry.
kannnn.
hihi..
yang bes mula-mula skali,
kawan-kawan sekolah menengah,
mrsm kuala krai,
ramai yang datang,,
wooohooooo.
bes.
lame tak jumpe.
leh jumpe.
bak kate diorang.
reunion+rumah terbuka aidilfitri+tika kawen.
boleh la.
asal korang datang.
ada yang sempat tika salam-salam dan bergambar,
dan ada yang tak sempat.
sory ea untuk yang tak sempat tu,
maklumla pengantin perempuan tak leh turun selagi pengantin lelaki tak datang kan,
hihi.
mak ayah n bang kata,
ada gak dekat tiga ratus kawan-kawan termasuk sekolah menengah, maktab, dan kawan sekolah rendah.
thanks sume yang datang memeriahkan lagi majlis tika.
cikgu mrsm pon ada datang.
thanks tau ckgu yang paling rapat zaman sekolah dulu,
cikgu pj la kan,
atlet sekolah la katakan,
hihi.
cikgu Ku Ismawizan.
thanks sangat.
tak sangka cikgu datang.
hemmm,,
tak tau nak cite ape lagi,
pic ngan kawan-kawan pon tak download lagi dari internet,
hihi.
tengok pic dari kamera fon buruk tika dulu je la yekkkk..
=)


 
sempat snap ni jek la,
masa ni pengapit tersayang busy melayan kawan-kawan yang datang,
almaklum la,
kami satu sekolah,
thanks banyak-banyak untuk my besfren yang da tika anggap macam adik kembar tika sendiri da.
nanti tika letak pic banyak-banyak kami due je plak.
hihi,
luv u yang nazirawati ibrahim..

;)
 
 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...