follower

Saturday, March 12, 2011

cam siput jeeee!

as salam..

ari ni 12 mac 2010..
n tika still xboleh nak meng"update" my blog yang da beberapa ari da bersawang ni..
susah la bila balik ke kampung..
line sesangat la slow.
lagi slow dari wireless kat maktab kot.

tapi ni kira ok la,,
dulu sebelum-sebelum ni,
langsung xbleh buka kot.

mula-mula balik ari tu,
ingatkan laju.
mane tak nye.
HSDPA katenye..
tapi buka FB loading kat sejam, buka tagged n blog pon sama..
sakit jiwa..
ingat nak upload la kenangan-kenangan masa pbs bersama kawan-kawan kat kelate ni.

nasib tak baik la ni.
tal bleh nak upload pic.
papepon.
balik je jb,
tika akan update balik blog ni k..
nantikan pic-pic kasmi kat tempat-tempat menarik di kelantan tau..


No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...