follower

Monday, June 18, 2012

time table

as salam... 
enjoy cite tika k...........♥

macam biasa.
mula sem baru akan dapat time table baru.
dan macam biasa jugak.
muka-muka terkejut dengan time table baru pasti menjelma.
menjelma?kahkahkah..
pon boleh la kan..
hikhik..
time table untuk tika, bagi sem 6 ni agak mengejutkan.
kebanyakkan kelas sampai 4.30 petang kecuali jumaat.
jumaat sampai 11.30 am.
yang peliknya tu,
ada dua tiga hari, kol 9 or 11 baru start kelas.
untuk kawan-kawan yang dok kat u maybe perkara biasa.
tapi luar biasa bagi saya yang berada di ipg.
ikut kebiasaannya,
kelas kami start macam budak sekolah.
kate nak jadi cikgu sekolah kannn..
hihi.
biasa kol 7.45 sampai 12.30 atau 1.30pm.
pastu sambung pulak petang.
kelas petang tak bes tau.
mengantuk.
lagi pun panas.
ceiittt..
macam-macam alasan.
orang dulu-dulu sanggup je belajar kat atas tanah,
bawah pokok,
tengah padang, ada ke?
semata-mata nak dapatkan ilmu.
orang kata nak seribu daya tak nak seribu dalih.
berpantun pulak.
eh silap,
pepatah kan tu..ke peribahasa?huhu..
ape da cikgu bm macam ni..haha..
tak pe masih boleh belajar lagii. 
taktik nak cover muka..
huhu..
naseb baik subjek sem ni tak banyak.
pj pon da tak de.
lega rase..
tapi,
biasanya akan ada perubahan jadual.
arap-arap berubah la.
yang paling penting dan sangat berharap adalah perubahan kelas.
tak nak kelas di blok baru.
jauh ooo nak kena menapak.
ada kat 1 km lebih.
ok dulu,
nak g persatuan.
haishhh..
macam budak-budak je rase.
jangan merungut tika!
hihi.
saje je tuh,
nak tak nak,
kat sekolah nanti pon kena jugak kan.
so sediakan diri lebih awal..

mood: jeles tengok rumate yang tengah tidur kat atas katil yang empuk.
dengan angin kipas yang sepoi-sepoi je rase nih..haha..nyamannya,,


 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...