follower

Monday, June 18, 2012

list diy

as salam and welcome..♥

 pehh..
list siap.
haha.
walhal tak de la banyak yang DIY pon,
dan banyak yang buat pic suma amik guna fon abang, 
frust betol bila semua pic dari fon tu ade problem.
nay buat tutorial DIY tak kesampaian.
just boleh gitau ape yang tika DIY kan je la.

1.bunga dip 
2.bunga stokin
3.bunga organza
4.handbouquet
5.guestbook
6.poskad untuk guestcorner
7.bantal hantaran
8.signage
9.centerpiece

untuk bunga sume tu tika cube-cube dulu mula-mula tu.
nak test mana yang sesuai untuk buat bunga hantaran dan handbouquet.
bila da siap tika tengok bunga stokin cantik jugak.
bunga organza pon ok.
kain dia lebih berkilat.
so tika decided guna bunga organza untuk buat bunga hantaran.
dan handbouquet pula tika guna bunga stokin.
bunga dip,
kalau pandai buat,
cantik la,
tika ni jenis tak sabar,
so,
hasil dia kurang cantik
tapi kalau ada banyak masa boleh je buat bagi cantik lagi senaye.
allaaaaaaa.
xbes cite sebab pic xde kan.
gipun mesti susah nak gambarkan.
acaner tu johan?
haha.
nanti tika try usahakan pic la dulu ea.
huh..!


 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...