follower

Wednesday, July 11, 2012

barang hantaran

as salam and welcome..♥

 alhamdulillah..
elaun da masuk.
so tika pon boleh la beli barang-barang hantaran.
sangat hepi.
yeyy..
huhu..
antara barang hantaran yang dah dibeli:
1. sunglasses RAYBEN
2.tshirt+seluar
3.belt+wallet
4.fondant cake (booked)
5.set deodorent (din yang nak, tika nak kasi set perfume die xnak..jimat,huhu..)
6.baju melayu (dah tempah jahit)

 yang belum tinggal sikit 4 je lagi.
  
7.cincin+sireh
8.buah
9.coklat

buah dan coklat nanti lepas raya la baru beli kan.
so tinggal cincin je la lagi..
alhamdulillah..
ade rezki nak setelkan semua ni tanpa minta bantuan sape-sape
walaupun masih belajar..
..winkwink..

untuk tika plak,
din beli dah beberapa barang jugak la.

1.handbeg +purse
2.set pencuci muka simplysiti
3.fondant cake (booked)
  
dan yang tak beli lagi.

4.gelang
5.buah
6.kasut
7. sireh
 
die xpe la ramai sponser..
uwaaaa...jelesnye..
untung adik beradik ramai,
nanti nak bernak ramai-ramai la..
hahaha

sekarang tunggu kete din tengah repair je nak gi beli lagi 
semua siap-siap..
nanti makin lama duit lam tangan ni,
makin cepat la lesap..
huhu..

 

3 comments:

  1. tika, beli sikit2 dulu..nnt taklah kelam kabut..barang2 dh ade, senang nanti nak gubah.. :)

    ReplyDelete
  2. betol2.. lau tak pening kan kak..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup2... kalau dh last minutes buat, memang akan serabut kepala.. mulalah jerawat pun naik. haha

      Delete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...