follower

Thursday, June 21, 2012

my clasmate,we are femeli

as salam and welcome..♥

hari ni tika belajar dengan pensyarah yang bimbing tika masa 
praktikum ari tu.
sebenarnya,
sebelum ni,
tika tak pernah langsung belajar dan ada ape-ape interaksi kelas dengan dia.
semester ni kali pertama tika dan dak kelas belajar dengan encik ni.
dulu,
sebelum praktikum,
tika ada tanya kawan-kawan yang pernah belajar dengan dia.
diorang kata,
encik ni skima.
bosan belajar dengan dia,
dan macam-macam lagi.
ikot pengalaman tika berkerjasama dengan dia masa praktikum pon,
tika tak berapa nak kenal dengan dia.
dia sempat observe pon sekali jek sebab dia sibuk.
observation yang lain dia minta lecterer lain tolong observe.
jadi,
bila dak klas tanya macam mana encik ni,
tika kata tak bes.
so bernula la belajar dengan dia start selasa dua ari lepas.
our first impression kat die,
eh incik ni not bad la.
ok jek.
leh jugak dia wat-wat lawak.
lucu gak,
dak kelas tika leh je masok kepala ngan dia.
so masa tu,
tika mula terfikir,
maybe,
cara seseorang tu mengajar dipengaruhi oleh siapa yang diajarnya jugak kot.
itu kali pertama dia masuk kelas.
pagi tadi,
bila dia masuk kelas,
dia ajar 15 minit, 5 minit ada je selingan cite tambahan.
lucu.
tambah ngan dak kelas tika yang suka menyakat plak tu,
dia makin la menjadi.
satu kepala plak dah.
sampai dia boleh kate cam ni.
"saya masuk ajar kelas awak ni,
saya teringat masa ajar senior awak dulu, (dak klas ex rumate tika dulu). 
diorang ni macam awak jugak.
suka menyakat saya, memang kalau saya ajar 
student macam awak ni,
memang kena buli je la saya lam kelas."
hahahaha..
kat situ nampak tak petrmainan die?
nampak tak?
haha.
encik suke ajar kami upenye.hihi.
patot la dak klas tika leh cepat mesra ngan lecterer.
sampai kebanyakkan lectrer yang garang-garang berjaya kami sume jadi kan kawan.
yang paling bes,
kami nye tutor.
papa Aris kami.
samapai KJ (ketua jabatan) tanya macam mana
kami buat kat encik Aris yang garang dan sentiasa serius tu sampai bila ngan kami
dia leh gelak-gelak dan sangat mesra.
haaaaaaaaaa..
itu la rahsia grup kuek-kuek.
hihihih.
ape pun jadik,
gado-gado manja ka,
slisih faham ka,
semua tu sebenarnya mengeratkan lagi hubungan kami sekelas.
hihi.
thanks untuk dak klas 5pismp bm,
korang memang bes.
time gile memang betol-betol kitorang gile,
time buat kije memang betol-betol kitorang wat kije.
tak gitu klasmate ku?
we are fameli..
kan kan kan..
hihi..

 

No comments:

Post a Comment

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...