follower

Thursday, June 21, 2012

posting di pulau bum bum?

as salam and welcome..♥

 tadi dalam kelas encik tuttttttt..
yang tika cite kan dalam entry sebelum ni,
dia ada cite sal dak kelas yang die kate slalu kene buli tu kan.
encik cakap,
masa dia aja diorang,
dia ada kata,
akak-akak n abang-abang tu sume akan posting kat sarawak.
tup tup,
tengok awal tahun ari tu,
diorang memang kene posting kat sana.
dia kata dia tengok muka dia dapat tau.
so kami wat-wat tanya,
kalau tengok kan muka kami semua kena posting kat mana.
dia diam dan pk,
pastu jawab.
dia kata muka kami semua nampak kena posting ke sabah.
huwaaaaaaaa..jauh la.
tak nak.
hikhik.
paling bes,
dia siap cakap kat area mana.
dia kata,
pulau bum bum,
sandakan sabah.
hayoo..
balik-balik tadi i terus google.
waaaaahhh,
comel tempatnya.
encik kata td,
sana ada unifi da,
semua da lengkap.
oh, nak ah g kalau gtu.
masa tu kan da kawen,
encik suami sila ikot saya.
hihi.
pastu kan,
masa lam kelas tadi,
ada kot dekat 3-4 puluh kali dia dok sebut pasal sabah.
gini ayat die.
"awak da g singapore? g la, nanti da dok sabah, susah da nak datang jb"
macam-macam lagi ayat dia yang macam ni.
ohhhh..
psiko kot.
haha.
nak tergelak tapi dalam masa tu nak marah gak rasa.
haha.
ape pon,
kalau tiap-tiap ari ada kelas ngan dia dok sebut selalu macam ni.
peh.
mau jadi doa,
doa pendidik ni biasa berkat.
risau den.


p/s: pesan pada diri sendiri dan encik suami,
kene prepare mental dan fizikal ni.
huhu
 

3 comments:

  1. pulau bum2 dekat area semporna kak...^^ tp x rugi la... everyday makan seafood yg fresh^^ ehhehehehhehe:):)

    ReplyDelete
  2. semporna ea? akak google td sandakan.
    silap info or akak y silap paham la kot.hihi.
    wahh,,seafood?bes tu.. tetibe jadi nak kene posting sane.hihi

    ReplyDelete
  3. eh silap ea..hihi.
    td google tgk kat sandakan,
    maybe silap indo, or akak yang silap faham mase bace td.hihi..oh seafood?wah bes nye.tetibe jd nak ke sabah plak.hihi

    ReplyDelete

my ♥,,,

Search This Blog

Loading...